KHAS UNTUK MEREKA YANG SEDANG MENCARI ATAU INGIN MENJUAL HARTANAH DENGAN PANTAS !

BELI & JUAL RUMAH DENGAN SELAMAT & PANTAS !

Hai, saya Mohamad Fadzly Yusof merupakan perunding hartanah yang berdaftar di Maxxan Realty yang berpengalaman luas di dalam urusan jual, beli dan sewa hartanah. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan khidmat perundingan hartanah daripada saya, anda boleh terus menghubungi saya atau mengisi borang di laman web ini.

SERVIS & PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH SAYA

SEMAK HARGA PASARAN

Saya menyediakan khidmat bagi membantu untuk menyemak nilai pasaran hartanah di sesuatu kawasan. Maklumat ini termasuk harga jual terkini, trend pasaran, faktor-faktor yang mempengaruhi harga, dan perbandingan dengan hartanah serupa di kawasan tersebut. Ia bagi memastikan anda mendapatkan harga yang adil untuk hartanah anda atau yang ingin anda beli.

PENGIKLANAN HARTANAH

Saya menyediakan khidmat pengiklanan hartanah terbaik bagi membantu anda mempromosikan hartanah yang ingin dijual, dibeli, ataupun disewa melalui pelbagai platform dan saluran media pengiklanan hartanah. Saya akan memastikan hartanah anda mendapat liputan pengiklanan yang luas bagi mendapatkan pembeli atau penyewa yang berpotensi.

JUAL, BELI & SEWA

Saya menyediakan khidmat perundingan untuk memudahkan urusan jual, beli, dan sewa hartanah anda.Saya akan membantu anda untuk mencari hartanah yang sesuai dengan keperluan dan kehendak dari mula hingga akhir, termasuk rundingan harga, penawaran, dan prosedur undang-undang yang berkaitan.

KHIDMAT NASIHAT

Saya menyediakan khidmat nasihat profesional berkaitan hartanah. Jika anda memerlukan panduan mengenai pasaran hartanah, pelaburan hartanah, atau strategi jangka panjang dalam sektor hartanah, saya sedia memberikan nasihat yang terbaik berdasarkan pengetahuan dan pengalaman saya di dalam industri hartanah.

Adakah anda tergolong dalam golongan ini ?

Proses jual hartanah tidaklah semudah yang disangka. Ia memerlukan perunding yang mahir untuk mengendalikan urusan berkaitan penjualan hartanah seperti urusan mencari prospek yang berkelayakan, urusan guaman, pembiayaan perumahan dan proses pengumpulan dan pengesahan dokumen penjual dan juga pembeli..

Jual hartanah anda dengan MUDAH dan PANTAS melalui agensi hartanah yang bertauliah. Kami memiliki rangkaian yang luas dengan hampir 50 perunding hartanah yang memiliki database pembeli yang tersedia pada bila-bila masa untuk membeli hartanah anda..

Kami menguruskan penjualan pelbagai jenis hartanah dari pelbagai segment dan kategori. Tidak kira nilainya sama ada puluhan ribu atau jutaan ringgit. Rangkaian Agensi kami memiliki database pembeli yang sedia dipadankan dengan mana-mana unit yang tersedia untuk dijual.. Dalam istilah kami dipanggil sebagai READY BUYER..

AWAS ! JANGAN MENGGUNAKAN KHIDMAT BROKER HARAM UNTUK MENGURUSKAN HARTANAH ANDA

Pentingnya anda melantik perunding hartanah yang berdaftar dan bukannya broker haram. Ini disebabkan kesemua urusan yang hartanah yang dikendalikan oleh REN berdaftar mesti mematuhi undang-undang dan garis panduan yang telah ditetapkan oleh LPPEH iaitu sebuah agensi kerajaan yang mengawal selia urusan hartanah.

Setiap REN mempunyai tag pengenalan yang mempunyai nombor pendaftaran dan anda juga boleh membuat carian terus melalui laman web LPPEH untuk mengesahkannya. Perunding hartanah merupakan orang yang ditauliah secara professional untuk mengendalikan urusan berkaitan jual, beli dan sewaan hartanah. Ia bertujuan untuk melindungi kepentingan dan pemudah cara bagi kedua-dua belah pihak.

SAYA NAK TAHU, BERAPA YURAN UNTUK MELANTIK TUAN JADI PERUNDING HARTANAH ?

Yuran yang dikenakan oleh Agensi Hartanah adalah tertakluk pada ketetapan undang-undang iaitu tidak melebihi 3% daripada nilai jualan hartanah. Tiada sebarang Yuran dikenakan melainkan hartanah anda berjaya dijual sahaja. Yuran servis dan perkhidmatan 3% akan diambil daripada deposit 10% pembeli sekiranya proses jualan berjaya diantara kedua belah pihak..

Jadi sebenarnya anda tidak mengeluarkan duit poket walaupun satu sen untuk memulakan penjualan hartanah anda. Cukup melantik perunding hartanah dan kami akan menyelesaikan kesemuanya sehingga proses perjanjian jual beli hartanah berjaya dimeterai.

APA KATA PELANGGAN YANG TELAH MENGGUNAKAN SERVIS PERUNDINGAN HARTANAH DARIPADA SAYA ?

Kepuasan pelanggan merupakan keutamaan saya. Berikut merupakan testimoni daripada pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan dan servis saya. Mereka berkongsi pengalaman positif mereka bekerjasama dengan saya, dari proses mencari hartanah hingga penyelesaian urusan jual, beli, atau sewa. Komitmen saya untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk mereka.

Setakat hari ini, saya telah berjaya membantu lebih 30+ pemilik dan pembeli hartanah untuk menjual dan memiliki hartanah impian. Sekiranya anda ingin melihat senarai hartanah terkini, boleh klik button dibawah :-

APA YANG DICAPAI OLEH SAYA SEBAGAI PERUNDING HARTANAH SETAKAT INI

Saya bangga dengan pencapaian yang telah diraih sepanjang perjalanan menjadi perunding hartanah. Saya ingin berkongsi dengan anda beberapa kejayaan yang telah saya capai sebagai perunding hartanah yang berdedikasi didalam menyediakan perkhidmatan profesional kepada pelanggan. Saya telah mencapai beberapa kejayaan yang signifikan dengan berbagai jenis hartanah yang telah berjaya dijual, beli, dan disewakan. Kami telah membantu ramai pemilik hartanah mencapai matlamat mereka bagi mendapatkan hasil yang memuaskan. 

5+

TAHUN PENGALAMAN SEBAGAI REN

30+

BUAH RUMAH TERJUAL

60+

PENJUAL & PEMBELI HARTANAH

200+

SENARAI HARTANAH TERSEDIA

Pertanyaan Lanjut Mengenai Servis Saya

SAYA SEDIA MEMBANTU MERIALISASIKAN IMPIAN ANDA

Sebarang pertanyaan dan hasrat untuk mendapatkan khidmat konsultasi hartanah, anda boleh menggunakan borang online dibawah ini untuk menghubungi saya. Saya berharap dapat membantu anda mencapai matlamat dan memberikan pengalaman yang berharga untuk anda dan juga keluarga

01. Fadzly

Tiada Sebarang Caj Dikenakan

Saya akan membalas sebarang pertanyaan anda secepat yang mungkin

MAKLUMAT perunding hartanah

Copyright © Hartanah.my

Compare Listings